Det är något med att läsa OM Blondinbella, så mycket mer intressant än att läsa vad hon faktiskt skriver.

http://www.kjendis.no/2008/04/28/533898.html

Den här länken hittade jag på http://www.belladuger.se/?p=61 - Jag tror nog att skaparna kan ha mindre skriv svårigheter :(  Det stavas med S inte D =)

Jag har på senare tid märkt att jag slösar mycket tid på att läsa om BlondinBella, detta blonda, inte speciellt skriftligt begåvade, guldjacke bärande barn är fascinerande. Mina drömmar om att bli en välrespekterad journalist med något vettigt att säga går upp i rök och jag vill istället, trycka ner tragiska ungdomar. För tillfället tror jag att BB olyckligt nog representerar dessa.

Hon måste ju för tillfället vara Sveriges B-kändis nummer 1, så hatad av så många samtidigt beundrad. Folk har gått från att se obegåvade blondiner som anser kläder och smink vara det mest primära i livet som ett hot mot samhället till att se dessa som förebilder. Det känns fel.

Jag har ingen riktig klämkäck, slutpoäng i det här. Det känns bara som om det är väldigt många som läser bloggar som blondinbellas en gång, för att sedan gå vidare till att läsa mer välskrivna bloggar, artiklar och åsikter om hennes skrivande. Så om BlondinBella nu är "begåvad", varför läser många hellre vad som skrivs om henne än av henne?

DNA friar morddömd efter 27 år

Dagens nyheter

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=765674



14 rader i tidningen fick denne man i DN. James Woodward. För mig är han bara ett namn. En namn som suttit felaktigt dömd för att ha våldtagit och dödat en kvinna som jag förmodar han älskade. I Dallas hände det, de sägs hänga ihop med ett rasism påverkat juridiskt system. Är det en tröst? "Du åkte inte fast för att vi var övertygade om att du var skyldig, anledning till att du blivit bestulen på 27 år av ditt liv är att du hade fel bakgrund och bodde i fel delstat!" .

14 rader i DN. Hur många rader, sidor, fick han i amerikanska tidningar? Inte en aning förmodligen mindre än han fick då brottet uppmärksammades. Har suttit på internet och letat igenom en stor mängd amerikanska tidningar, bland dem Dallas morning news, jag fann inte ord.

Om han dömts till dödsstraff, kunde vi då dömt de inblandade, jury och domare för mord?

Veronica Maggio...Näe

Jag förstår det inte.


Berätta för mig vad hon har gjort som är så bra! Hennes musik är inte genialisk på något vis, hennes texter är enformiga, ganska catshy och och lite små töntiga. Hennes röst är under medelmåtta, helt seriöst! Jag tyckte hon var dålig, jag hörde henne live och insåg att hon var sämre än vad jag först trott. Sverige är bra på att lyfta fram dessa blonda flickor med en lätt alternativ stil, medan de som faktiskt är bra faller i glömska. What's the deal?

Jag vill svepas i tyger från 50-talet, åka raggarbil med en snubbe med anknäbbsfrilla, pussas i smyg och svimma på en Elvis konsert. Den tiden var kultur, där hade vi musik.




Rosa elefanter dansar i mitt huvud de gör mig yr. När jag sluter mina ögon hoppar de ut ur min mun. De växer. De söta rosa elefanterna krossar mig med väldiga fötter och spetsiga betar.

Friterade, ostfyllda korvar

Blir det mindre äkta om vi låtsas som om det inte sker?


Hej! Jag ska jobba om en timme, jag är trött, jätte trött. Jag vill inte jobba, skolan suger och Veronica Maggio är mer överskattad än Amy Diamond. Så, nu har jag fått det ur mig. Den djupgående samhällskritiken flödar som ni kanske märker. Jag går runt och har andningsproblem och hjärtklappning som en gamma kärring..Hmm, abstinens ;) Går det att bli alkis på en vecka? I'm just skojing, veri boring.
Bittert, insåg precis nu, eller egentligen var det för ett par sekunder sedan och tidslinjen i mitt huvud blir längre och längre ju mer skit jag pratar, tillbaka till poängen(Jag har en), min frisyr skulle vara så snygg just idag om jag hade haft en plattång suck*

SOPRAAANIII

I take it back!!!
Jag vill till UNGERN!!


Okej, Ungern var bland det roligaste någonsin. Så¨roligt att det omöjligt kan uttryckas i ord.
Men om man ska sammanfatta: Lesbian-alkoholic-makeout-sensation-orgie with a large dose of Soprani.
Öl för ca 5 kr
shots ca 7 kr
KALIIINKAAA

Ge mig helg och ge mig bärs

Drággigt och schletet

Ungern ár mysigt.
Jag vill áka hem.

Alla skriker.

Det gör ont där hjärtat ska sitta
och just nu gråter jag, jag gråter
så att det svider om läpparna och
synen blir suddig. Farfar, varför nu?

Som ovanstående säger...


Jag mår inte bra.

En dag så ska jag lära mig att måla. Den dagen ska jag måla bort sorgen i ditt hjärta och saknaden i ditt väsen. Jag ska ljusa upp skuggan som ibland faller över ditt ansikte. Måla ljus omkring dig och låta det skina i ditt sinne.

Apa

Du vet livet?
Jäveln som spottar på den som ligger,
idioten som sparkar på den som står.
Han ska fan få igen...

Jag slutade för 30 minuter sedan. Sitter kvar här i skolan och lider, om en halvtimme har jag intervju/möte med Gert. Gert är våran APU-ansvarige, så nu ska jag gå in och charma den jäveln. Idiot-rektor + idiot-syo och idiot-mentor har fuckat upp mitt individuella så nu måste jag ha sommar praktik för att få ihop alla poäng som behövs för att jag ska få mitt slutbetyg i tid. Cinderella satsar jag på! Det var vad jag hade tänkt när jag började den här skolan och ännu ville bli kock. Har bra referenser/meriter också, min mamma har jobbat på Vikingline i över 20 år och jag har varit på samma julfest som deras VD, Jan Kårström sedan jag bara var ett litet äckligt barn.
Utöver det talar jag i stortsett flytande finska, vilket jag inte vill kalla något dåligt i detta sammanhang.


Menmen vad står XOXO för, som alla mysiga små bloggare har börjat använda? Jag tror absolut inte att de har fått de från "Gossip girl"...Ironidammoln...Men vad står det för? Anyone?


Apa

Mamma frågar gång på gång,
allt bra? Mår du bra?
Vad i helvete tror du?

Iso isä, min rakkastaan sinua.


Min farfar dog i söndags. Min mobil ringde vid 19:00, +35......Jag satt mig på mobilen. Jag visste vad de skulle säga, finska nummer bådar inte gott i vissa tider. Så jag satte mig på mobilen och låtsades att dess ringningar inte fanns. Sen ringde hemtelefonen och då var han varit död i 3,5 timmar och jag böjde mig över knäna och så skrek jag. Sen grät jag, jag grät tills det gjorde ont, sen stirrade jag, jag tänkte vägg och fönster och tv, men inget såg jag och det blev intet. Dödsfall, spelas alltid upp så dramatiskt i mitt huvud och deras tidslinje verkar vara likadan. Denna gång upprepar jag det för mig själv, gång på gång på gång; Om någon dör kommer den personen aldrig mer tillbaka aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig...
Samtidigt bråkar jag med mig själv inne i mitt huvud, motsäger nonchalant det faktum som jag tidigare bekräftat. Förnekelse är starkare än sanning för jag tar i så det blöder och ändå kommer det inte fram.

Läs det här.

www.Zitiz.se  "Ambassadör uttalas det, inte parasit!"


Blondin Bella, månadens stockholmare?

Förklara det här för mig! Snälla?

http://stockholm.city.se/nyheter/2008/04/07/Rosta_pa_Manadens_stockholmare

Månaden stockholmare

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 17 år:
Tiotusentals unga tjejer läser hennes blogg varje dag och Isabella tjänar miljoner. Bra att ha om man ska shoppa för 10 000 kronor i månaden.

Ulf Johannisson:
Protestledare som först lyckades stoppa Odenplansgallerian och därefter även fick Banverket att lägga ner planerna på Citybanans arbetstunnel vid Drottninggatan.

Sanna Nielsen, 23 år:
Lidingöbon vann inte Melodifestivalen men däremot folkets hjärtan. Tv-tittarna fick ståpäls av hennes ballad "Empty room" och gav henne full pott.




Så sitter man där på bussen och mår ganska skapligt ändå, så ser man ovanstående. Det första jag gör är att jag kollar dagens datum, men nej! Första april har varit jag har inte förlorat vettet. Blondin Bella, att ens ett fragment av en tanke dyker upp gällande att nominera henne som månadens stockholmare.
Kan någon precisera vad hon gjort, som kan betraktas som vettigt. Hon hajpar märken :O Fantastiskt, att hon får betalt för det gör ju det hela än mer nobelt. 
Eller ja, hennes banbrytande och kontroversiella ideér om mascara, läppglans och guldfärgade jackor förtjänar nog en andra chans, kanske är det så att om man läser mellan raderna så finns där mycket djupa intelligenta tankar om saker som faktiskt har betydelse i samhället (Och nej jag förnekar inte det faktum...att mascara är minst lika viktigt som svältande barn i världens u-länder). Det jag försöker säga är att Blondin Bellas blogg egentligen tilltalar den mest rutinerade samhällsvetaren eller civilingenjören, bara att ingen sådan gett bloggen den tid det kräver...

Nej, nu är jag elak! När hon inte varit upptagen av att förakta människor som haft mage att berömma henne, när det själva haft hängpattar eller folk som bestämt sig för att ta på sig ett par mjukisbyxor, så har hon ju också startat en stödgrupp för unga tjejer med dåligt självförtroende... 

Om någon tog det nyss skrivna seriöst så föreslår jag att ni återigen klickar in på BlondinBella.se.   

Apa

And I realize it could have happened earlier than late and later then early.
While your skin tastes like honey, you're drinking whisky from a broken cup.
For I've promised not to fall as I fall apart and said i'd hang on to the string
of life even do it's slippery. How can I not be lost, when lost is what I breath.
For it should have happend before later turned to earlier and earlier to late.


Apa

Anxiety
Pain
Agony


Så först ont, det gjorde ont när jag andades i revbenen och sen i hela magen. Och sen andningen. Syre, jag fick inte tillräckligt med syre. Sen temperatur. Elektriskt, en ström av kylande eletrcitet, först genom ben och armar och sen upp i huvudet, det var varmt och så var det kallt och så var det varmt och kallt. Sen den lilla kalla handen som tryckte mot mitt hjärta, nästan i mitten lite högre upp och lite till höger och den tryckte mot mitt hjärta. Det var inte bra, det här var inte bra. It usually doesn't freak me out.


...Don't ask and I won't tell, ask and I will lie

Jag fick MVG på min svenska uppsats, det är för att jag är duktig...

...Sen vill hon använda den
som exempel och läsa upp
delar ur den för att visa vad
hon söker i en uppsats.
Jag blir lite glad, äntligen
ser hon min sanna potenial,
pundhuvudet.

Tre dagar i rad har jag tränat nu, det är bra, det känns bra, ska bli snygg till sommaren hade jag tänkt, så kan man ju äta lite mer fritt också, det gör mig glad.
I tisdags var det Cha-cha, med min gode vän Bobbin chachacha, carbonara, bolognese, chachaha. Wuhuu. Och Bengt och Greta...(Humor). Igår körde jag ett danspass på friskis, Maria skulle följt med, but she couldn't :'( Glömde sitt friskiskort, which indeed sucked ass. Så jag fick gå själv, en kvinna i 40 års åldern höll i passet Och så ner på knäna och släng med håret. Very kinky, om jag inte varit själv så skulle jag skrattat högt. Några få andra hårdrockare var med på passet, jag flyttade närmare dem och kände mig mindre ensam. Skönt!
Idag var det friskis gym, denna gång med Maria =). Det var trevligt leka med pilates bollar springa med maskiner, titta på "intressanta" människor. Mannen som höll i danspasset tyckte Maria var trevlig Herregud :O, jag har aldrig sett en kille röra sig sådär!!! Magicfingers.

Nu sitter jag här i mina mjukisar i rätt strl. De som känner mig väl eller mindre väl inser vilken bravad detta är...

It's all the little things that drive med insane, makes me unable to trust you. There was a short period of time where I trusted you completely and it's gone now. It's the little white lies and the mean jokes. I trust you, but not 100% there is no one whom I trust 100% and i'm afraid. It hurts inside and i'm afraid. So I cry, I cry because i'm afraid and it hurts inside, but I don't tell you, because you make it such a small thing. And I don't want it to hurt inside, I don't want to be afraid and mistrust you and cry but I do. And I won't tell you! There is nothing you can do about it and it would drive you insane, so I let it drive me insane, 'til I worked through it, it's enough if it drives med insane. And makes me cry and be afraid and hurt inside.

There are people dying, we're saving our own lives

Hej. Jag skriver mycket i perioder och sen blir jag så trött, jag blir så trött.

Ska säga upp mig på McDonalds, måste bara få tummen ur arslet. Har ju om sagt skaffat ett nytt jobb, får se hur länge det stås ut med.

Dansade cha-cha idag på idrotten, det var roligt, dans gör en glad och sprallig! Måste pröva på danspasset på friskis, kanske är jättekul. Who knows?

Ungern 21-26 April, det blir nog bra.

And I found you are looking at me in that perculiar and I wonder, have you done it before? Did I just not notice. Do you even know you are doing it? Do I ever look at you that way? Without knowing i'm doing it.

Sött rosa...Det var aldrig sött och jag blev rädd, jag blir rädd.


Igår gick det inte att blogga här...

2008-04-01 01:40

Det går inte att skriva i bloggen :( därför skriver jag här, i Wordpad! får publicera detta vid ett senare tillfälle...

Kom hem från Donken jobbet ganska nyss. Mysigt att jobba natt faktiskt, tröttsamt, men mysigt. Nästan så man ångrar att man ska säga upp sig...Fast bara liite.

Jag ska nu börja jobba på Fundraising byrån som face to face värvare. How very incredbliii gai tänker nog vissa nu. Fast det är fel, anser jag. Det är för en god sak, det är trevliga kollegor och lönen är väldigt bra. Värre att jobba för exempelvis telenor skulle jag tycka.


It comes at night. It comes along with the realization you might not be here tomorrow. A cold, burning sensation...Complete emptyness.