Jag har kallbrand i foten

Jag tänker ta tillfället i akt att tala om mig själv i tredje person...

Annika sitter längst i en buss i rörelse. En ilsken kvinna stegar bestämt genom bussen och sätter sig även hon längst bak, två säten i från Annika. 
Kvinna talar högt för sig själv: Snoppen stod på chaufförjäveln. Jag kände vibrationerna, det är det värsta jag vet, din fula gris.
Annika ser sig förvirrat omkring.
Kvinna vrålar: Mig får du inte ligga med du som kör! Mig får du inte ligga med!! Hör du det?
Ung man på buss vänder sig om och ser på kvinnan och Annika. En desperat  Annika försöker diskret få den unga mannen att förstå att det är kvinnan som är konstig och inte hon. Den unga mannen vänder sig om och där sitter den förvirrade Annika med den ilskna kvinnan och väntar på att få gå av.


Söta lilla putt :)

image118

I guess I'm picture perfect

Tyvärr kan inte alla vara så vackra som jag hahaha


image115image114
image116image117

Stalker.

Leave me alone, watch me as I go.


Har du också blivit förföljd, såsom jag? Är förföljelse fel ord? För det  finns där alltid, alltid, alltid. Och du går till jobbet, du springer, och den hinner i kapp den flåsar dig inte i nacken, den griper med iskall hand tag om ditt hjärta och den hänger kvar. Sen i sängen när rummet snurrar och du vill ha luft, du vill så gärna ha luft och den slingrar sig som en boa runt dina lungor och du vrålar kvävda skrik. Ingen får se, ingen får förstå. Inte ens i badrummet när du håller pappret precis under ögonfransarna för att hindra mascaran från att synligt rinna. Den släpper inte, i dina drömmar, i dina tankar, i ditt hus, i  din skola, i ditt förflutna, i minnena. Och ingen fattar och inte jävel kommer någonsin på EGEN hand fatta. Det är det som är meningen! Och meningar förändras inte på egen hand. Ångest, förstår du att det är ångest? När den väl bestämt sig så stannar den kvar. Det är tårarna som rinner plötsligt, tankarna som stryper din syretillförsel, rakbladen som skär dig i din sömn, de galna rakbladen som inte tar vila som skär och sliter och flår!!! Smärtan där hjärtat en gång satt. Den sanna lögnen som bringar paranoia och du väntar på att de alla ska vända dig ryggen. Ångest, ångest, ångest, ångest.

Searching for nothing.
Wondering if I'll change.
 I'm trying everything.
But everything still stays the same.
I thought if I showed you I could fly.
Wouldn't need anyone by my side.
Now I'm running backwards.
 With broken wings I know I'll die


Vi ska alla prata om våra problem. Då, endast då blir det bättre! Vill ni veta något? Det är inte orden som är mitt problem! De är känslan, tankarna, minnena. Det mesta, men inte orden, orden var aldrig mitt problem.
Deprimerad är man inte bara en dag, det går inte över efter en vecka. Det smyger sig på och det stannar kvar. Vi måste prata för att det ska bli bättre, då endast då kan vi bli friska. Vill ni veta något? Efter ett tag glömmer man bort hur man gör för att leva. Man lever för kampen mot det som man så desperat tror att man vill övervinna, sorgen, tankarna på det vassa, känslan! Samtidigt som man placerar käppar av metall i hjulen, allt för att inte vinna kampen, allt för att inte behöva lära sig att leva igen. Orden var aldrig mitt problem.


2 Februari. Are you dräggig? Yes I am

image112image99
Hej Danne, Hej Bobbin

image100
Willieeey

image101
Natta DRÄGG!!!

image102
Lööv is in the air

image103
Hej. Nej.

image104
emm

image105
oh..

image106
Danne + Joel =?

image107
We're happy, we're many, we're gay

image108
Är det Chingen som tagit bilden? Grodperspektiv..

image109
Jag är den kutryggade, hårlösa, lilla pojken

image110
So sad :(

image111
Födelsedagsbarn, Estur, Jompis, Kutryggad, hårlös, pojke, Stalin

image113
nemen asså nee

grdhgrd

Sök på Google och ta den första bilden som kommer upp!
1. Ditt förnamn
2. Din favoritfärg
3. Din favoritmat
4. Den affär din tröja kommer ifrån
5. Ditt födelsedatum
6. Ditt turnummer<
7. Namnet på den person du senast pratade med
8. Namnet på ditt husdjur