Jag andas ljudligt och jämrar mig.

Jag måste skriva av mig, men har inget att säga.

Det är som att babbla om ingenting med en bästa vän, bara att det gör mycket ondare och ändå är det bara ord, bokstäver på ett tangentbord.

Och lidelsefullt sjunger någon på youtube om inget alls och jag låtsas att orden är meningslösa och önskar att jag skrivit dem själv.

Ännu hör jag inte orden och jag skriker för att överrösta tystnaden. Jag är rädd att mörkret ska ljuga om jag lyssnar och jag klarar inte fler lögner.

Sammanhang förlorar betydelse när man babblar svart på vitt och orden förstör det mjuka, för de bryter tystnaden, den hårda tystnaden som en gång var mjuk.

Sen var det där vassa stenarna på festen.

- Du, du är inte en sån där depprockbrud va?
- Jag? nee, jag lyssnar ju på rock och mår inte så bra. Men jag är bara en bitter, misantrop, det är lugnt. Nu vill jag inte att vi ska prata mer.

Och min mamma säger att jag är perfekt, fast det måste hon, hon är min mamma. Det är hennes skyldighet. Så han på stan han som visslar när kjolen åker opp han älskar mig nog lite mer, älskar mig för att han vill.



Nu ska vi vara försiktiga så att vi inte går för långt. Jag har inget att säga om något. Jag är ingen och har inget. Jag är alla och har allt.


Någon sa att man ska beskriva ett träd i du-form och trädet skulle vara jag, men för dig skulle trädet vara du och du skulle vara jaget som beskrev trädet i du-form.

Och det var precis vad jag själv tänkt. Och livet går vidare i allra högsta grad, men han använde ord som smärtsam och försvinna och det gjorde så ont och det var så sant. Och jag vill förtränga, men främlingar ser det lika väl som jag. Ni trasar sönder mitt hem och blåkiosken är gul.
- Jag vill andas


Inspiration

Gaaah sexig


And it's those who with a fragment of nothing can create wonders. Shakespeare with a pencil and Freddie Mercury with a overbite and an amazing voice.  And I wanna be one of them, one of them who stand out in a crowd, by just seeking their destinys.



And you, you who were the one that persuaded me into believing it was okey. Your the reason I will shut down again, this time permanently? I don't think you're really as sad as you claim to be, you just belive you are.
You were never in that place, you were never in my place. You have no idea, simply no idea.

With bloodstained hands

Jag har svårt att förstå, er flickiga, flickor.


Jag har ibland svårt att förstår er rosa, blommiga, klänningsprydda vuxna barn med rosetter i hår. För det vara aldrig jag, det var aldrig jag. Ni som fnittrade åt tråkiga skämt och dolde era kloka tankar och smarta svar bakom lager av svart mascara och hundratals paket med blekningsmedel för ert redan vita hår. Varför valde ni krossad rosa ögonskugga framför en anteckningsbok, en kalender, en tidning en chans att visa att det fanns mer än vad ögat såg?

Varför låg ni fulla i en backe med ett paket brutna cigaretter i vänster hand, dagen ni fyllde 13, när ni ännu hade chansen att vara barn?

Fjortizz kvinnor, vuxna barn.


Unbreak my heart.

Hur länge skall jag denna gång pinas?
Ty, jag baddar med salt mina sår.
Dansar på glas med vind i mitt hår.
Medan du går, medan du går.


I can't stand when you're looking
I can't breath when you stare
I can't talk when your gazing
Oh, it hurts when you're near
Love, don't you see?
Your embrace left an invicible skin on me.


Jag vill gräva mig ur gropen av ångest.
Torka bort blodet som följde tårarna.
Skaka av mig manteln av depression.
Installera ett filter för mina drömmar.
Le för något annat än leendets skull.



Jag låg i sängen igår och funderade. Jag minns att tankarna var vettiga, Minns att jag hade något att säga. Vet att det var någon typ av självhjälp. Men orden och meningarna, tankarna och hjälpen försvann med drömmarna. Kvar var det håret som växte ut på en natt även då jag svor på att jag rakat av de timmarna tidigare, kvar var huden som sandmannen flått. Borta var människorna som skrattandes pekande. Knivar satt inte i väggarna. Men tankarna var borta, orden försvunna och meningarna tomma paranteser och hjälpen var inte ens tydlig nog att kallas minne.

Det var annorlunda igår natt, eller morgon, TV-serier, gnyende djur och varma kroppar stal många långa timmar. Jag vill så gärna minnas, vill ha kvar tankarna som jag inte för en sekund trodde skulle försvinna. Letar efter bortvalda stödord bland mobilens sparade meddelanden.

Vetandes att de inte kommer att finnas där, ändå finns hoppet, om jag glömt orden kan jag ha glömt att jag var klok nog att skriva ner dem.
Tur, har väl aldrig varit min starka sida.
Jag ville leva och le, födas på nytt och blunda för ljuset, älska utan ände, kyssa kinder och händer och känna hud mot hud. Jag vill smekas och dra fingrar genom hår, möta blickar utan att dra mig undan. Visa att det finns mer än de ögat ser. Visa att någonstans finns glädje, visa att någonstans finns mod.
Mod att våga vara.
Mod att springa, att andas, att lova.
Tillit.


Add an N to invicible

Nu plockade den isär mig igen :/

Hur ska jag beskriva hur mycket jag älskar dig?
När du är så oersättlig, så unik. 
Du rinner i mina ådror
andas varje andetag,
när du är vad som får mitt hjärta att slå,
när jag nästan gråter då jag tvingas se dig gå.
Hur ska du inse att du är anledning till att jag inte
släpper räcket
tror på tankarna
följer instinkter som inte borde finnas.
Hur ska du inse att
du är den bästa delen av mig
att du är vad som får mig att le
att du är du är du.

Josef Fritzl kallas satan

Cutsie


Bläääääääääää. Jag orkar inte den här sommarn, fis på mitt huvud människor.


Jag skar mig på näsan med ett diadem, haha det var klantigt :O

Jag har sommarlov, sommar, sommarlov. Är galet stressad över detta faktum. Känner mig riktigt dålig för att jag inte sitter och pluggar. När jag hade skola då var jag stressad över att jag hade så mycket att göra, nu är det dock motsatsen, nu är jag stressad för att jag fastnat i den tankegången. Jag stressar för att jag inte stressar.

Rooosa elefanter. Psykadeliskt.

Och jag halvskrek, frustrerad och i samma ögonblick jag sa det, kände jag hur andningen blev tyngre och hur klumpen i halsen blev större än Globen. 2 sekunder till och mitt hjärta hade slutat slå. Tack för att du svarade så snabbt. Tack för att du svarade så säkert.

Nu är klockan 23:00

Trasig, är det ett bra ord?

Jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Talspråk kan det bli, let's talk some shit. Det som stör mig är sättet hon alltid använder "shall", I shall do this, and I shall do that, för långt och jobbigt, tidskrävande och lite irriterande.
Det känns som jag har haft honom för länge, som att han snart inser hur bra han är och lämnar mig, det skulle han inte göra va? Det är inte så snällt!

Jag har inget att säga någon och ändå behöver jag prata med alla om allt. Tobias är på Le Golf och lever det liv han hade innan mig, innan jag kom och vände upp och ner på hans tillvaro. Förfan, ibland känns det som att det skulle vara trevligt att vara råsnygg, riktigt sexig och ashet, bara för att han skulle se mig. Se mig som han ser det andra, de som inte är lite heta, dom jävligt tajta och de riktigt snygga. Bara för att få honom att utbrista, åh fan eller vad fin du är, du är så söt eller sexigt. Bara några ord, tio minuter sen begär jag inte mer, bara för att han ska se. En tia istället för en 6-7-8a.

Hmm, speglar är inte bra. Jag sitter här och fixar med håret, posear, torkar bort runnet smink. Jag vill inte ha en spegel här, inte alls. Speglar plockar isär, men glömmer att sätta ihop igen då man går, varför gör de så för?

Imorgon är det skolavslutning, jag har blivit medbjuden på en del krogbesök. Det skulle vara kul, jag har lärt mig sällskap, bemästrar nästan social, har hitta människor som accepterar, vänner. And alcohol is nice, alkohol takes the edge of.

Jag undrar, talandes högt för mig själv; Har jag medvetet fastnat? Är det omedvetet mitt fel? Måste jag bearbeta något mer för att gå vidare? Är det någon, några som håller mig kvar? Observera, någon, några, inte något.


Hysterisk, gäll röst: NUU DÖR JAG, NU GENAST PÅ MOMANGEN!! DÖÖÖDA MIG

Ni vet.

PLATS: framför datorn?
TILLSTÅND: Trött..
SOVIT GOTT INATT: Inte så värst :(
VILKET VIN DRICKER DU: Gärna mousserande, Champagne <3
VILKA SJUKDOMAR HAR DU: Psykiska
FAVORITORD: Pilsk
HUR MÅNGA VÄNNER HAR DU: Inga :O
MAMMA ELLER PAPPA: Båda :)
FAVORITFILM: Pianisten är bra
KÄNNER DU EN SNYGG KILLE: Tobajas for example :)
HAR DU KÖRKORT: Nope
HAR DU MOBIL: njaa
GILLAR DU ATT DUSCHA OFTA: Japp
LIGGER SKÅNE I SVERIGE: nää, nordtyskland
VAD ÅT DU SENAST: Pasta
VEM RINGDE DU SENAST: Tobias
FAVORITTIDNING: Veckorevyn
FAVORITLÄSK: Cola och vatten
FAVORITKATT: Fettot :P Kisen!
SÖNDAGSSYSSELSÄTTNING: Jobb, jobb, jobb, PLUGG

SENASTE PERSON SOM..
Sov i din säng: Förutom jag? Tobias
Såg dig gråta: Hela min klass eller Tobbe, can't remember haha
Ringde när du inte hörde telefonen: Slem!
Du gick på bio med: Troligen Tobbe hehe
Du gick på stan med: Tobias, WTF? I have no liv
Skällde på dig: Jadu, Måste jag ens upprepa
Du bråka med: Beckis hah


HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Ja.
Bråkat med ditt husdjur: Nej
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: JAA!
Åkt pulka utan snö: Haha de har jag nog

VARIT I...
Norge: Ja, någon gång
Finland: Gud ja! Olen Suomalainen
USA: Nae skulle vara kul
Kina: näe

EXTRA STUFF:
Tar du droger: Räknas Ipren?
Dricker du: ja, vatten, Cola, Julmust, bärs
Vem är din bästa vän: Snadra and Majna
Vad är du mest rädd för: Never to be happy
Vilka kläder sover du i: hotpants och t-shirt
Vart vill du gifta dig: Not planning that far ahead.
Vem hatar du verkligen: Jag HATAR inte någon. Ogillar starkt kanske...
Varit kär: Ja.
Kör du bil: nope
Har du ett jobb: Yes, fyfan
Gillar du att ha folk omkring dig: Beror på folket
Är du ett hälsofreak: Lite...mentalt:P önsketänkande

STUFF:
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Inte kär
Är du ensam nu: Halvt
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Unbreak my heart, Show must go on.
Vill du gifta dig: Vet inte
Vill du ha barn: Inte nu.

FAVORIT...
Rum i huset: Badrummet haha
Typ av musik: Hårdrock/Metal och flera genrer av rock
Parfym: Hugo Boss for women
Affär: Beyond retro, Carlings
År: 1996
Månad: juni, juli, och december.
Sten: Min gamla vaktis =)

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Jo det tror jag :/
Köpt någonting: Mat, dricka
Varit sjuk: ja
Sjungit: Jo.
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej
Velat säga till några att du älskar dem: Jo:)
Träffat någon ny: hmm, nää
Saknat någon: Jaa...
Kramat någon: Nattis, Maria,Tobbe, Nisse-pisse
Kysst någon: Naj :O


FESTIVALER I SOMMAR? I wish
SUPA OCH KNULLA? Självklart
KNARKA? jämt och hela tiden :p
FRISYR? Plattång
VAD VILL DU BLI? Lycklig.
PLANER FÖR IDAG? Sova
FAVORITDJUR? Hund!
FAVORITPERSON/ER? Nej

KÖNSMOGEN? självklart!
POPULÄR? jodå
SNYGG? ne för fan
SEXIG? Äcklig

HAR DU:
DIGITALKAMERA? Nope
TELEFON PÅ RUMMET? Ibland
EGEN DATOR? Njae
KÖNSSJUKDOM? Alla som går att ha
HUSDJUR? nepp
BRA KOMPISAR? Äckliga äckel snadra
TAR DU RECEPTBELAGDA MEDICINER? Ibland
VEM VILL DU FIKA MED JUST NU? Hmm, Alexandra, det skulle vara trevligt!
VAD BORDE DU GÖRA JUST NU? Sova
TÄNKT PÅ NÅGOT GOTT IDAG: hmm

DAGENS KLÄDSEL: Linne, bikin, svart kortkjol
DAGENS SMINK: blää, inget
DAGENS FRISYR: Fyfan
DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS HÄNDELSE: Vatten över rygga
DAGENS LÅT: I can Jive
DAGENS SAKNAD: Pengs
DAGENS DUMMASTE: Emo-cuts haha
DAGENS DROG: Maräng
DAGENS ROLIGASTE: Tobias
DAGENS FINASTE: Vänner<3
DAGENS FAVORIT: BILLY :O
DAGENS KRAM: Marias =)
DAGENS PUSS: Tob
DAGENS KYSS: ...
DAGENS KÖP: mat :S
DAGENS GODIS: inget..
DAGENS HUMOR: Kolla i kylskåpet
DAGENS HUMÖR: Trött...
DAGENS UNDERBARASTE: Tobias

Vi föds som orginal, varför dör vi som kopior?

Känslan av ensamhet har en del gånger lagt sig som ett täcke över mitt bröst. Jag har då inte valt att känna detta. Mitt val har varit att inte placeras i ett fack. Mitt val har varit att inte vandra ut i världen iklädd en maskerad kostym för att bli omtyckt. Mitt val har varit att inte följa normen. Mitt val har varit att inte drunkna i ett hav av modetidningar och ångest . Mitt val har varit att vara den som står en bit utanför, mitt val har varit att vara den du kallar konstig.